Land Rover The Adventure

The approved

By The Adventure

The adventure Approved biedt u de beste occasions met luxe en comfort

 

Bij onze afdeling Approved hebben we een uitgebreide selectie van exclusieve Land Rover modellen voor u in de showroom staan. Hier staan onze Land Rover occasion modellen met de scherpste prijzen. Door de strenge eisen die vastgesteld zijn aan de Approved label, bieden deze modellen u een ontzettend goede kwaliteit en comfort. Onlangs nieuw binnengekomen exclusieve varianten zijn onder andere twee prachtige Range Rover Sport SVR. Uiteraard bent u van harte welkom om deze topmodellen te komen bewonderen in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan de Reitscheweg 35 in ’s-Hertogenbosch.

Verder is deze Approved selectie nog gevuld met een meerdere modellen uit de Land rover familie:

·       Range Rover

·       Range Rover Sport

·       Range Rover Velar

·       Range Rover Evoque

·       Land Rover Defender

·       Discovery / Discovery Sport 

Wat houdt het Approved label in? 

De Land Rover met het Approved label moeten aan een lijst eisen voldoen voordat ze het label mogen ontvangen. Hierdoor blijft deze label van hoge kwaliteit en zorgt het voor vertrouwen bij u als klant. Zo zijn Land Rover die het Approved label hebben ontvangen niet ouder van 60 maanden. Verder staat het vast dat de kilometerstand niet boven de grens van 125.000 mag komen. Ook zijn deze Land Rovers geïnspecteerd op 165 punten. 

Deze eisen zorgen er samen voor dat de Land Rovers met het Approved label in prima staat verkeren en zo goed als nieuw zijn. Naast deze eisen brengt het Approved label nog meer voordelen voor u mee:

·       2 jaar garantie

·       2 jaar Land Rover Assistance

·       Onderhoud en reparaties door gespecialiseerde Land Rover monteurs

·       Originele Land Rover onderdelen