Land Rover The Adventure

Range Rover sport 

Bent u op zoek naar een Range Rover? Of specifiek op zoek naar een Range Rover sport? Dan bent u bij Jaguar Land Rover The Adventure bij het juiste adres. Wij beschikken over een mooie selectie Range Rover Sport modellen die voor u klaarstaat in onze showroom. De Range Rover Sport is de perfecte auto wanneer u op zoek bent naar een hoge, maar sportieve auto. 

Wat houdt het approved label in?

De Land Rover met het Approved label moeten aan een lijst eisen voldoen voordat ze het label mogen ontvangen. Hierdoor blijft deze label van hoge kwaliteit en zorgt het voor vertrouwen bij u als klant. Zo zijn Land Rover die het Approved label hebben ontvangen niet ouder van 60 maanden. Verder staat het vast dat de kilometerstand niet boven de grens van 125.000 mag komen. Verder zijn deze Land Rover geïnspecteerd op 165 punten. Deze eisen zorgen er samen voor dat de Land Rovers met het Approved label in prima staat verkeren en zo goed als nieuw zijn. Naast deze eisen brengt het Approved label nog meer voordelen voor u mee:

·       2 jaar garantie

·       2 jaar Land Rover Assistance

·       Onderhoud en reparaties door gespecialiseerde Land Rover monteurs

·       Originele Land Rover onderdelen

Proefrit maken in onze Range Rovers Sport? Dat kan!

Bent u op zoek naar een Range Rover Sport? Wij heten u van harte welkom in onze showroom en nodigen u uit om een proefrit te komen maken in onze prachtige Range Rover Sport voorraad. Wij hebben alle Range Rover Sport modellen klaarstaan om uit te laten testen. Uiteraard raden wij u aan om altijd een proefrit te maken, hierdoor kunt u makkelijk voor uzelf bepalen of de auto aan uw eigen wensen voldoet.

Neem contact met ons op om een proefrit in te plannen en ervaar welke Range Rover Sport het beste bij u past! U kunt online een proefrit inplannen via de website of altijd bellen naar: 073 644 6779.