Land Rover The Adventure

Range rover occasions

Of het nu een nieuwe Range Rover is of een van onze Range Rover occasions, elke Range Rover zal zo vitaal voelen als de dag waarop deze gebouwd werd. U kunt erop vertrouwen dat onze Range Rover occasions, die voorzien zijn van het Range Rover Approved keurmerk, even fris, krachtig en authentiek aan zullen voelen als de dag waarop ze zijn gebouwd. The Adventure staat garant voor vertrouwen en biedt u dit middels de Range Rover Approved-belofte. Deze biedt u allereerst een prettige rijbeleving maar staat ook garant voor gemoedrust.

 

De Range Rover occasions worden van een Range Rover Approved keurmerk voorzien wanneer deze aan een aantal vereiste voldoen. Zo wordt het keurmerk uitsluitend toegekend aan jonge Range Rover occasions welke nooit ouder zijn dan 60 maanden. Tevens zullen deze Range Rover occasions niet meer dan 125.000 km op de teller hebben en voldoen ze aan onze strenge kwaliteitseisen.

 

Wat houdt onze Range Rover Approved-belofte in? Onze Range Rover Approved-belofte biedt u onder meer 2 jaar garantie op onze Land Rover occasions. Tevens hoort hier 2 jaar Range Rover Assistance bij.

 

Onze Approved belofte in het kort:

 

-          Onze Range Rover occasions worden gecontroleerd op 165 punten

-          Reparaties en hertel wordt uitgevoerd door Range Rover getrainde technici.

-          Originele Range Rover onderdelen

-          Gecontroleerde onderhoudshistorie en herkomst van uw Range Rover occasion.

-          Uitvoerige proefrit door Range Rover getrainde technici

-          2 jaar garantie

-          2 jaar Range Rover assistance

165 Inspectiepunten

Gedurende een uitvoerige keuring worden onze Range Rover occasions door onze monteurs nagelopen op 165 inspectiepunten. Deze lijst van 165 inspectiepunten zal dan ook minutieus worden gevolgd. De inspectiepunten zorgen ervoor dat de Range Rover occasion in optimale staat zal verkeren en u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Met behulp van de nieuwste technologieën, diagnostische werktuigen en instrumenten voeren onze monteurs deze keuring nauwgezet uit. Tijdens de keuring zal er worden gekeken naar de lak, de motor, het interieur en zal er met onze Range Rover occasions een uitgebreide proefrit worden uitgevoerd. Alle Range Rover occasions moeten alle 165 inspectiepunten doorstaan om van het Range Rover approved keurmerk te kunnen worden voorzien.