Land Rover The Adventure

Land rover occasions

Of het nu een nieuwe Land Rover is of een van onze Land Rover occasions, elke Land Rover zal zo vitaal voelen als de dag waarop deze gebouwd werd. U kunt erop vertrouwen dat onze Land Rover occasions, die voorzien zijn van het Land Rover Approved keurmerk, even fris, krachtig en authentiek aan zullen voelen als de dag waarop ze zijn gebouwd. The Adventure staat garant voor vertrouwen en biedt u dit middels de Land Rover Approved-belofte. Deze biedt u allereerst een prettige rijbeleving maar staat ook garant voor gemoedrust.

 

De Land Rover occasions worden van een Land Rover Approved keurmerk voorzien wanneer deze aan een aantal vereiste voldoen. Zo wordt het keurmerk uitsluitend toegekend aan jonge Land Rover occasions welke nooit ouder zijn dan 60 maanden. Tevens zullen deze Land Rover occasions niet meer dan 125.000 km op de teller hebben en voldoen ze aan onze strenge kwaliteitseisen. 

Approved accasions

Wat houdt onze Land Rover Approved-belofte in? Onze Land Rover Approved-belofte biedt u onder meer 2 jaar garantie op onze Land Rover occasions. Tevens hoort hier 2 jaar Land Rover Assistance bij.

 

Onze Approved belofte in het kort:

 

-          Onze Land Rover occasions worden gecontroleerd op 165 punten

-          Reparaties en hertel wordt uitgevoerd door Land Rover getrainde technici.

-          Originele Land Rover onderdelen

-          Gecontroleerde onderhoudshistorie en herkomst van uw Land Rover occasion.

-          Uitvoerige proefrit door Land Rover getrainde technici

-          2 jaar garantie

-          2 jaar Land Rover assistance

165 inspectiepunten

Gedurende een uitvoerige keuring worden onze Land Rover occasions door onze monteurs nagelopen op 165 inspectiepunten. Deze lijst van 165 inspectiepunten zal dan ook minutieus worden gevolgd. De inspectiepunten zorgen ervoor dat de Land Rover occasion in optimale staat zal verkeren en u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Met behulp van de nieuwste technologieën, diagnostische werktuigen en instrumenten voeren onze monteurs deze keuring nauwgezet uit. Tijdens de keuring zal er worden gekeken naar de lak, de motor, het interieur en zal er met onze Land Rover occasions een uitgebreide proefrit worden uitgevoerd. Alle Land Rover occasions moeten alle 165 inspectiepunten doorstaan om van het Land Rover approved keurmerk te kunnen worden voorzien.