Land Rover The Adventure

Gebruikte range rover

Bij The Adventure bieden we een ruim assortiment aan met gebruikte Range Rover modellen. Bent u op zoek naar een gebruikte Range Rover? Kom dan snel langs om onze voorraad te bezichtigen! Wij heten u van harte welkom om bij ons een bezoek te brengen in onze showroom. Hier hebben we een ruime selectie voor u opgesteld om te komen kijken. Uiteraard is het geen enkel probleem om bij ons een proefrit te komen maken in een van onze gebruikte Range Rover modellen. Alle gebruikte Range Rover modellen zijn in topstaat en van hoge kwaliteit. Bovendien zijn deze Range Rovers altijd dealer onderhouden door de juiste specialisten op het gebied van Range Rover in onze werkplaats. 

Approved certificaat

Onze gebruikte Range Rover modellen zijn gelabeld met het Range Rover Approved certificaat. Dit wil zeggen dat deze auto’s een volledig gecontroleerd zijn door specialisten op dit vlak. De auto’s worden dan op 165 aspecten gecontroleerd en gekeurd. Verder krijgt de auto alleen het label Approved als het model niet ouder dan 5 jaar is én er niet meer dan 125.000 kilometer mee gereden is. Verder beschikt de gebruikte Range Rover alleen over originele Range Rover onderdelen. 

Gberuikte range rover kopen, financieren of leasen?

Ook bij The Adventure is het mogelijk om verschillende gebruikte Range Rover te kopen, leasen of financieren. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit onze gebruikte land rover voorraad kunt u altijd contact met ons opnemen over het kopen, leasen of financieren. Hierin kijken wij dan mee naar wat de mogelijkheden zijn voor u. Het leasen en financieren verschilt namelijk per model. Heeft u verdere vragen, neem dan gelijk contact op en we komen er samen uit!