Land Rover The Adventure

Gebruikte land rover

 

Bij The Adventure bieden we een ruim assortiment aan met gebruikte Land Rover modellen. Bent u op zoek naar een gebruikte Land Rover? Dan bent u van harte welkom om bij ons een bezoek te brengen in onze showroom. Hier hebben we een ruime selectie voor u opgesteld om te komen kijken. Ook is het natuurlijk altijd mogelijk om een proefrit te komen maken in een van onze gebruikte Land Rover modellen. Alle gebruikte Land Rover modellen zijn in topstaat en van hoge kwaliteit. Bovendien zijn deze Land Rovers altijd dealer onderhouden door de juiste specialisten op het gebied van Land Rover in onze werkplaats. 

Approved certificaat

Onze gebruikte Land Rover modellen zijn gelabeld met het Land Rover Approved certificaat. Dit wil zeggen dat deze auto’s een volledig gecontroleerd zijn door specialisten op dit vlak. De auto’s worden dan op 165 aspecten gecontroleerd en gekeurd. Verder krijgt de auto alleen het label Approved als het model niet ouder dan 5 jaar is én er niet meer dan 125.000 kilometer mee gereden is. Verder beschikt de gebruikte Land Rover alleen over originele Land Rover onderdelen. 

Gebruikte land rover / occasion kopen, financieren of leasen? Dat kan!

Ook bij The Adventure is het mogelijk om verschillende gebruikte Land Rover te kopen, leasen of financieren. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit onze gebruikte land rover voorraad kunt u altijd contact met ons opnemen over het kopen, leasen of financieren. Hierin kijken wij dan mee naar wat de mogelijkheden zijn voor u. Het leasen en financieren verschilt namelijk per model. Heeft u verdere vragen, neem dan gelijk contact op en we komen er samen uit!