Land Rover The Adventure

Land Rover Handleidingen Den Bosch

handleidingen

het meeste uit uw land rover halen

Zoek mijn instructieboekje

Land Rover Handleidingen

  

De uitgebreide uitrusting van een moderne Land Rover omvat tal van systemen en functies. Kenmerken waar u het meeste uit kunt halen door deze goed te bestuderen, zodat u ze optimaal en haast automatisch kunt bedienen. Er zijn verschillende kanalen via waar u meer informatie over de verschillende functies en systemen kunt vinden.

Het Land Rover instructieboek - Het uitgebreide instructieboek dat bij uw auto is geleverd, is een uitstekend hulpmiddel om nader kennis te maken met de mogelijkheden van alle componenten en functies in uw auto. Het is daarom aanbevolen deze een keer door te lezen en stukken die u interessant vindt nauwkeurig te bestuderen, zodat u automatisch weet hoe u deze functies kunt bedienen.

De online handleiding - Op het Owners Information Centre kunt u alle Land Rover handleidingen  raadplegen.

Instructiefilmpjes - Op de Nederlandse Land Rover website vindt u een reeks handige instructiefilmpjes om uw auto wat beter te leren kennen.

 

Als u na het lezen van het instructieboek, de online handleiding of het bekijken van de instructiefilmpjes nog vragen heeft over bepaalde functionaliteiten in uw Land Rover, kunt u uiteraard contact met ons opnemen of langskomen bij The Adventure. 

U kunt ons telefonisch bereiken via 073-6446779, via e-mail op info@the-adventure.nl of fysiek op Reitscheweg 35 te 's-Hertogenbosch.