Land Rover The Adventure

Voordelen

LAND ROVER DIENSTEN

 • LAND ROVER ASSISTANCE VERLENGEN

  U houdt uw Land Rover natuurlijk graag in optimale conditie, ongeacht hoe oud hij is. Daarbij kunt u vertrouwen op de expertise van onze technici. En onderweg geniet u tijdens de garantieperiode van de gemoedsrust die Land Rover Assistance biedt bij eventuele pech onderweg. Maar het aflopen van de garantie hoeft niet het einde te betekenen van uw Land Rover Assistance. Blijft uw auto bij ons in onderhoud of laat u elk jaar een Zomercheck of Wintercheck uitvoeren dan verlengen wij iedere keer gratis de Assistance voor uw Land Rover voor een periode van 1 jaar.

  Lees meer
 • LAND ROVER ONDERHOUD: DAAR KUNT U OP VERTROUWEN

  Als Land Rover dealer hebben wij een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van Land Rover onderhoud en reparatie. Zo voldoen wij aan alle zware Land Rover eisen op het gebied van kwaliteit en service, om te zorgen dat uw (nieuwe) auto in perfecte conditie blijft, inclusief behoud van prestaties en veiligheid. Onze technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bovendien worden bij de onderhoudswerkzaamheden alleen originele Land Rover onderdelen gebruikt.

  Lees meer
 • Land Rover Assistance

  Land Rover Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Land Rover rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. 

  Lees meer
 • Land Rover Garantie

  De Land Rover garantie omvat een uitgebreid pakket kenmerken en voordelen die in overeenstemming zijn 
  met het hoge niveau van onze after sales dienstverlening. In deze sectie vindt u een overzicht van wat door de garantie wordt 
  gedekt en wat u moet doen om van alle voordelen te kunnen genieten.

  Lees meer
 • Land Rover InControl

  Land Rover InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

  Lees meer
 • Land Rover Pivi & Pivi Pro

  Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

  Lees meer
 • Land Rover Onderhoud Den Bosch
  Onderhoud

  Het is belangrijk om uw Land Rover in topconditie te houden. Daarom is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren, zeker als u uw Land Rover in wisselende rij- en weersomstandigheden gebruikt. Bij de specialisten in de garage van The Adventure is uw Land Rover in goede handen en rijdt u binnen de kortste keren weer zonder problemen rond.

  Lees meer
 • Land Rover Reparaties Den Bosch
  Reparaties & Schadeherstel

  Ook al houdt u uw Land Rover in topconditie, soms is een reparatie onvermijdelijk. Bijvoorbeeld uit voorzorg, bij onverhoopte problemen of door schade. Dan is een snelle en goede reparatie van groot belang. Wij willen u zo snel mogelijk weer op weg helpen. En precies die service krijgt u bij The Adventure in 's-Hertogenbosch.

  Lees meer
 • Land Rover Reiniging en Conditioning Den Bosch
  Reiniging & Conditioning

  Niet alleen van binnen, maar ook van buiten wilt u natuurlijk uw Land Rover in de best mogelijke staat houden. Bij The Adventure kunt u uw auto professioneel laten reinigen en verzorgen, zodat hij er weer als nieuw uitziet en aanvoelt! Zo blijft de waarde van uw auto ook hoger waneer u deze wilt inruilen.

  Lees meer
 • Land Rover Banden Den Bosch
  Banden & Bandenhotel

  Uw banden aan vervanging toe of wilt u uw zomerbanden wisselen voor winterbanden? Bij The Adventure zorgen wij voor een snelle en goede service. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw zomer- of winterbanden op te slaan in ons bandenhotel, zodat u hier niet zelf mee hoeft te sjouwen of in uw berging hoeft op te slaan.

  Lees meer
 • Land Rover Comfort Services Den Bosch
  Comfort Services

  Uw Land Rover is niet zomaar een auto. Het is een stukje van uzelf. Niemand begrijpt dat beter dan het team van The Adventure. Daarom ondersteunen wij u met een aantal nuttige en prettige diensten, zodat u volop van uw Land Rover kunt genieten, zelfs wanneer u er niet in rijdt omdat hij bij de garage staat.

  Lees meer
 • Land Rover Handleidingen Den Bosch
  Handleidingen

  De uitgebreide uitrusting van een moderne Land Rover omvat tal van systemen en functies. Kenmerken waar u het meeste uit kunt halen door deze goed te bestuderen, zodat u ze optimaal en haast automatisch kunt bedienen. Meer informatie over de verschillende functies en systemen vindt u hier in de verschillende handleidingen.

  Lees meer