Land Rover The Adventure

Jaguar Land Rover en Sergio Herman slaan handen ineen om kerstdiner extra cachet te geven

Le Pristine

Op dinsdag 14 juli 2020 opende Le Pristine (www.lepristine.com) zijn deuren in de Lange Gasthuisstraat 13 in Antwerpen, België. Het nieuwste restaurant van Sergio Herman is een plek waar fashion, food en design hand in hand gaan. Sergio Herman heeft behalve goed en lekker eten nog andere passies waaronder kunst, muziek en architectuur. Mooie auto's passen ook in dat rijtje. Het is dan ook logisch dat de bekende topkok sinds jaar en dag trotse ambassadeur van Land Rover is.

The Adventure

Le Pristine, wat zoveel betekent als 'zuiver en ongerept', is een groot restaurant met een patio en een buitenterras en serveert gerechten van Zeeuwse grond met Italiaanse flair. Door de tweede lockdown vanwege de coronapandemie is het restaurant momenteel gesloten en aangewezen op take-away. The Adventure wil Le Pristine graag ondersteunen door op donderdag 24 december zich open te stellen als afhaalpunt voor het kerstmenu van Le Pristine.

Zeer smakelijk kerstmenu
Het verfijnde en zeer smakelijke kerstmenu van Le Pristine bestaat uit onderstaande gerechten en kan worden besteld voor € 95,- per persoon:

Tartaar zeebaars, gambero rosso, combava, artisjok

Aardappel, noordzeegarnaal, Zeeuwse mosselen, schorseneer, cider

Ragout van kreeft, ravioli van paddenstoelen/witte truffel/tallegio, dragon

Tarte tatin ananas, rum, karamel, vanille, Amalfi citroen

Gevuld kerstbrood Vlaamsch Broodhuys


Wie zijn of haar kerstdiner dat tikkeltje extra wil geven, kan tot en met zondag 20 december om 21:00 uur een bestelling plaatsen. Het team van Sergio Herman zorgt er vervolgens voor dat op donderdag 24 december op een nog te bevestigen tijdstip de box met het overheerlijke kerstmenu bij The Adventure kan worden opgehaald.